Back to All Events

40 Years of fame - musiklinjens jubileumsfest

  • Lärkkulla-stiftelsen Lärkkullavägen 22 Karis (map)

40 YEARS OF FAME - LÄRKKULLAS MUSIKLINJE 40 ÅR

Tro det eller ej, men musiklinjen fyller 40 år detta läsår, det skall vi fira den 23.3! Inbjudan gäller alla som har gått på musikutbildningarna Pop&rock och Songwriting! För att kunna beräkna mat, kaffe m.m. är det viktigt att alla som deltar anmäler sig via formuläret nedan.

Såhär ser programmet ut för dagen:

 Lördag 23.3

  • kl.10 framåt: Övning möjlig på Pub Norris. Boka tid med ditt band med Stoffe.

  • kl.13.30: Soundcheck på Tryckis, Nya Fokus. Vi gör upp tidtabell för alla som uppträder.

  • kl.15-16.30: Festen inleds i skolans bibliotek med kaffe. Jussi håller tal om Lärkkulla idag och de som vill får gå en rundvandring. Biblioteket har plats för 80 personer.

  • kl. 17.00: Festkonserten inleds på Tryckis! Alla årgångar inbjuds härmed att uppträda med en låt. Tag kontakt med dina studiekompisar från Lärkkullatiden och kom överens om låt. Vi har en banduppsättning som får användas på Tryckis. Tryckis tar in 220 personer. De som anmäler sig först ryms med.

  • ca kl. 19.30: Konserten avslutas och festen fortsätter på Socis. Skumpaskål, plockmat och mingel! Maten beräknas per person, det är viktigt att du anmäler dig om du deltar i denna del av festen. Socis/Norris tar in 150 personer. De första som anmäler sig ryms med. Vi riggar ett PA-system, mikrofon samt akustisk gitarr på Socis. Det är fritt fram att dra en låt eller två där.

  • kl. 21.30: Bandet kör igång på Norris. Först årets poprock, därefter open stage. Också till denna spelning får man skriva om man önskar uppträda så gör vi en ordning för kvällen.

Vi har bokat både Socis och Norris hela kvällen. Tanken är att de som vill rocka loss är i källaren Norris och de som hellre diskuterar och minns gamla minnen är i övre våningen.

Övernattning och transport
Vi har bokat en buss som prelimärt kör enligt behov och önskemål under dagen. Helsingfors (Kiasma)-Karis.

Tiderna som erbjuds är:

  • kl.13 Kiasma-Lärkkulla

  • kl.15.30 Kiasma-Tryckis (Karis centrum)

  • kl.19.30 Tryckis-Kiasma

  • kl.2.00 Norris-Kiasma

Meddela i anmälningsformuläret om du önskar åka med bussen och vilken tur. Priset beror på hur många resenärer det är. Om bussen är full ca 10e per resa. Om det är färre blir det dyrare.

Det finns ett antal hotellrum på Socis som är för vårt bruk. De bokas och betalas direkt på Socis hemsida: http://www.socis.fi/sv/hotel. Tyvärr är Lärkkullas internat bokat av scouter så man kan inte övernatta där.

Kvällens uppträdande
Tanken är att vi ger alla gamla studerande chansen att samla sina gamla studiekompisar för att dra en gammal favoritlåt från studietiden. Att uppträda är naturligtvis inget måste för våra gäster, men om du vill bidra till kvällens show kan du anmäla din låt via anmälningsformuläret. Våra lärare ställer upp och ackompanjerar dig om du önskar det. Piano (Oscar Gräsbeck) eller gitarr (Nici Ingman). Kontakta dem direkt per mail och kom överens samt skicka noter senast en vecka innan lö 16.3. Kontakta på: Oscar Gräsbeck oscar@amiralaudio.com eller Niclas Ingman nici.ingman@gmail.com

Vill du bidra?
Vi önskar mer än gärna bilder från ditt Lärkkisår! Vi gör ett bildspel som visas under festen. Om du har bilder så kan du skicka dem till: kristoffer.holmberg@larkkulla.net.

Evenemanget är kostnadsfritt men om du önskar hylla Lärkkullas 40 år så uppskattas det stort! Under festen bjuder vi på tilltugg och skumppa, övriga drycker står du för själv. Det eventuella bidraget kan betalas på MobilePay 0447616919 eller direkt på kontot: FI86 5549 6620 1046 99 (Elevkåren vid Lärkkulla) . Under meddelande kan du skriva Lärkkulla 40 år! Den eventuella vinsten går oavkortat till utrustning för musiklinjerna. Stort tack!

Vi önskar att detta skall bli en legendarisk kväll samt minne för livet för oss alla! Vi på Lärkkulla är stolta över att linjen faktiskt har funnits i 40 år, det har varit många svängar inom folkhögskolevärlden under dessa år men än lever vi kvar. Det här skulle inte vara möjligt utan er som gått här, därför vill vi ordna detta och hylla samt tacka er!

Frågor kan ställas per mejl till Kristoffer Holmberg.

Pahoittelut, tämä on nyt vaan ruotsiksi vaikka linjamme on kaksikielinen nykyään. Kysy ihmeessä jos jotain on epäselvää!

 Varmt välkomna!

Till anmälan: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=TzV1mg5fEEm53IF-T03qII_vao-fQVBKsXtuNPTw8r1UOFg4VUZXUENWTEkwVzAxN1M4SkoyQ09LNS4u

Earlier Event: February 15
Stories From The West End